Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Gerry Weber

Gerry Weber
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

GERRY WEBER – precis din (livs-)stil

Förstklassigt, smakfullt och trendsäkert – så är det exklusiva dammodet från GERRY WEBER. Märket är framför allt känt för elegant design, men också för den stora bredden när det gäller stilar, färger, mönster och extravaganta detaljer. Märket GERRY WEBER förkroppsligar kort sagt både livsglädje och moderiktig finess. Hos GERRY WEBER hittar du en mångfacetterad kollektion med individuella plagg som passar exakt till din personliga livsstil – allt från ledigt till festligt och alltid hög kvalitet till ett bra pris. Trendigt citymode och sportiga fritidskläder tar plats intill representativa businessoutfits, ett stort utbud av eleganta klänningar, kjolar och lusar, trendiga byxor och jeans, kortärmade toppar och blustoppar, jackor, kappor och mycket mer.

Kollektioner att kombinera
Modet från GERRY WEBER framhäver varje kvinnas personlighet och är otroligt lätt att styla och kombinera, eftersom alla plagg passar ihop – för garanterad stilkänsla. Den exklusiva och feminina stilen återfinns i alla kollektioner från GERRY WEBER och varje klädesplagg från GERRY WEBER kännetecknas av kärleksfulla och extravaganta detaljer samt förstklassig bearbetning. För att inte tala om tidlös design, hållbar kvalitet av högsta klass och behagliga snitt och material.

Gerry Weber Gerry Weber

Ansvar
GERRY WEBER lägger stor vikt vid rättvis och hållbar produktion av modet, och tar ansvar för både egna medarbetare och leverantörens personal. Företaget är medlem i Business Social Compliance Initiative, som verkar för mänskliga rättigheter, upprätthållande av sociala standarder och rättvisa löner.

Historia
TFöretagshistorien för det tyska modemärket GERRY WEBER inleds 1973 med tillverkning och försäljning av byxor för modemedvetna kvinnor. Efter hand utökade företaget sin produktion och tillverkar idag ett komplett utbud av damkläder. Företagets engagemang inom tennissporten har lett till stora framgångar. Ett sponsoravtal med tennisstjärnan Steffi Graf har gjort märket GERRY WEBER internationellt känt. Dessutom anordnar företaget varje år den enda tyska ATP-turneringen på gräs på GERRY WEBER-stadion.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se