Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Go Green

Go Green – bevara naturen

Go Green är ett hållbart miljöprogram med två huvudsakliga mål: att arbeta för att det filippinska ekosystemet återhämtar sig och samtidigt bevara den modeaccessoarindustri som finns där. Go Green har bildats på initiativ av FAME Foundation (Fashion Accessories Manufacturer and Exporters Foundation Philippines) och myndigheten för miljö och naturresurser i region VII – förkortat DENR VII.

Målsättningen för Go Green-programmet är att så stora ytor som möjligt i skogsområden ska planteras med träd. Den trädart som planteras heter Mamalis (Pangantoan) och fungerar som utvald råvara till accessoarerna.

”Gröna smycken” som gör skillnad

Filippinierna vill gärna ses som leverantör av ”gröna smycken” i Asien. Om detta ska lyckas beror i hög grad på hur man hanterar det filippinska ekosystemet och den tillgång till råvaror som blir resultatet av det. Go Green säkerställer hållbarheten för dessa resurser och främjar samtidigt det sociala ansvaret för sina medlemmar.

Redan när den filippinska modeaccessoarindustrin kom igång under 70-talet användes bara naturliga och inhemska material från hela öriket. Idag när de ekologiska smyckenas popularitet växer i hela världen vill filippinierna försvara och förstärka sin image som tillverkare av ”gröna smycken”. Detta går hand i hand med en hållbar hantering av landets naturresurser.

Med Go Green kan filippinska tillverkare och exportörer alltså bidra till en hållbar och skonsam hantering av resurser och samtidigt främja branschföretagens sociala ansvar.

Genom att köpa detta halsband stöder du skogsplanteringsprogrammet.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se