Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Good Cashmere

Good Cashmere

Med den här produkten köper du hållbart producerad kashmirull som har certifierats i enlighet med den strikta standarden ”The Good Cashmere Standard®” från Aid by Trade Foundation (AbTF). AbTF grundades 2005 av professor Michael Otto. Den oberoende standarden har som målsättning av värna om kashmirgetternas välmående, arbetsvillkoren för bönder och anställda på gårdarna samt miljön.

Certifierade kashmirgårdar garanterar att deras getter får leva ett naturligt liv. Friska getter ger den allra finaste kashmirullen. Mode med märkningen ”THE GOOD CASHMERE STANDARD®” uppfyller sociala standarder som kommer medarbetarna till del genom rättvisa och säkra arbetsförhållanden på gårdarna. Till gagn för alla. Kashmirgårdarna certifieras av ett oberoende kontrollorgan. Standardens krav måste uppfyllas av både bönder och kashmirproducenter. Efter genomförd kontroll med godkänt resultat tilldelas ett certifikat som ska förnyas varje år.

Ett annat plus med standarden: Alla delar i försörjningskedjan kan spåras exakt. På så sätt kan vi säkerställa att endast certifierad kashmirull hamnar i ditt nya älsklingsplagg av kashmir. Vår kashmir produceras alltså transparent, hållbart och med omsorg om djurens väl.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se