Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

The Good Cashmere Standard® by AbTF

Med den här produkten köper du hållbart producerad kashmirull som har certifierats i enlighet med den strikta standarden ”The Good Cashmere Standard®” från Aid by Trade Foundation (AbTF). AbTF grundades 2005 av professor Michael Otto. Den oberoende standarden har som målsättning att värna om kashmirgetternas välmående, arbetsvillkoren för bönder och anställda på gårdarna samt miljön. PETER HAHN är inte bara stolt och första partner till den nya standarden, utan deltog under 2019 också i ett nära samarbete med djurskyddsexperter och oberoende experter inom kashmirproduktion för att med stor kraft främja den här utvecklingen. I arbetet ingick bland annat besök på gårdar med tillhörande utbildningar.

Transparent produktionskedja

Ett annat plus med standarden: Alla delar i produktionskedjan kan spåras exakt. På så sätt kan vi säkerställa att endast certifierad kashmirull hamnar i ditt nya älsklingsplagg av kashmir.

Ull och exklusiv kvalitet i fulländad förening

Vår kashmir produceras alltså hållbart och med omsorg om djurens väl. PETER HAHN:s kashmir håller samma unika, exklusiva kvalitet som tidigare – vilket du enkelt ser genom den svarta Premium-etiketten. På så sätt kan du njuta ännu mer av ditt fantastiska älsklingsplagg.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se