Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

GOOD VIBES ONLY

GOOD VIBES ONLY

Böljande tyger, glada designer och en härligt frisk färgskala. Mer behövs inte för att komma i sommarstämning eller få vårkänslor. Kolla in säsongens nyheter med massor av mode att falla för.

Böljande tyger, glada designer och en härligt frisk färgskala. Mer behövs inte för att komma i sommarstämning eller få härliga vårkänslor. Kolla in säsongens nyheter med massor av mode att falla för.

Nyinkommet: Nya modefavoriter

Upptäck våra nyinkomna modeplagg. Tidlösa klassiker och avskalade basplagg eller extravaganta it-pieces och speciella trender väntar på dig. Dessutom har vi utvalt designermode från kända premiummärken som verkligen höjer pulsen hos alla modeälskare.

Label Love

Känn magin!

Inte bara denimplaggen från WONDERJEANS håller vad de lovar. Bara för PETER HAHN har WONDERJEANS kompletterat sitt sortiment med stilfulla klänningar, blusar och toppar. De här plaggen övertygar med genomtänkta snitt, perfekta passformer och en välavvägd materialmix – helt WONDERbart! Skynda dig att upptäcka allt!

Pur orange Bild zwei Pur orange Bild eins

Trend ORANGE PURE

Orange är nykomlingen bland trendfärgerna som genast har övertygat oss. Den positiva effekten av den här lysande färgen kommer ingen undan. Men en sak är säker – olika nyanser av orange är här för att stanna.

Must-have-kavajer

Kavajer är verkligen must-haves i den nya vår-/sommarkollektionen för de är så mångsidiga och kan användas i så många sammanhang. Hitta din perfekta kavaj.

It-piece-kjolar

Kjolar verkligen är modevärldens mångsysslare. De kan vara sportiga, affärsmässiga eller feminint eleganta – helt enkelt anpassningsbara. Vi har den perfekta kjolen för dig också.

Bli till en Rianista, du också

Klara linjer, vardagsduglig elegans, tydlighet och ett uns sinnlighet – det är modet från RIANI. Den här känslan för design i kombination med perfekta passformer och exklusiva material gör premiummärket RIANI perfekt för alla som älskar mode.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se