Nachhaltigkeit Material
Material

TENCEL™
Tencel framställs av hållbart odlade träd och blir underbart mjukt, hudvänligt och andningsaktivt. De båda materialen TENCEL™ Lyocell och TENCEL™ modal framställs på ett extra energi- och resurssparande sätt. En dröm för alla som älskar mode och miljö.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viskos-fiber uppfyller högsta miljökrav, från utvinningen av råvaror över tillverkning till avfallshanteringen. Mindre vatten- och energiförbrukning och mindre utsläpp ger större glädje när de bärs!

Nachhaltigkeit Marke
Green Cotton

Det danska märket GREEN COTTON står för miljövänligt tillverkade textilier med tidlöst snygg design. GREEN COTTON tillverkas av ekologisk bomull och med så lite miljöbelastning som möjligt i hela tillverkningsprocessen. Märket är helrätt för dig som lever miljövänligt och samtidigt vill klä dig moderiktigt.

Hållbart & speciellt

Upptäck vår märkesportfolio

Nachhaltigkeit Siegel
Kvalitetsmärkning

Kvalitetsmärkning ger säkerhet. Därför skaffar vi oss märkningar från oberoende organisationer som intygar att vi uppfyller de högsta standarderna och använder resurssnåla produktionsmetoder. För oss och för dig.

GOTS

Global Organic Textile Standard (GOTS) uppställer högsta ekologiska och sociala krav för ekologiskt framställda naturfibrer i varje fas av tillverkningsprocessen. Det är en av textilbranschens strängaste standarder och den uppfyller hela vår GREEN COTTON-kollektion.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Vi är inte nöjda med att bara följa de lagstadgade riktvärdena för skadliga ämnen – för här handlar det om din hälsa och vår miljö. Vi förbinder oss därför att leva upp till de hårdare kraven i STANDARD 100 by OEKO-TEX® – en globalt känd märkning för textilier som är testade för skadliga ämnen!

Webpelz

Djurvälfärd är helt ovillkorlig för oss! Därför har vi medvetet beslutat oss för att inte använda äkta pälsar – och för att vi säljer extra exklusiva fuskpälsar. FUR FREE RETAILER-märket ger dig full trygghet i det avseendet.

Caregora

Märket Caregora™, som alla produkter från märket Medima har, garanterar att angorakaninerna som producerar den värdefulla ullen föds upp så att de kan bete sig naturligt och att de klipps på ett skonsamt sätt. För att både människor och djur ska kunna må bra.

ETERNA GOOD SHIRT

Total hållbarhet börjar med absolut transparens. För alla blusar som är märkta med GOOD SHIRT kan hela tillverkningsprocessen kontrolleras genom att EAN-koden anges på webbplatsen www.good-shirt.eu.

Go Green

Miljöprogrammet Go Green har två huvudsakliga mål: att arbeta för att det filippinska ekosystemet återhämtar sig och samtidigt bevara den modeaccessoarindustri som finns där och som redan på 70-talet började satsa på resurssnål användning av inhemska material. ”Gröna smycken” för varje tillfälle.

GOTS

Genom att vi återvinner material ger vi materialen ett nytt liv och sparar energi, råvaror och vatten. Det är bra för miljön och vårt bidrag till den cirkulära ekonomin. Genom intelligent användning av produktionsrester och återanvändning av återvunna material sparar vi inte bara resurser – de återanvänds till exklusiva produkter, som de produkter som märks med ”Gröna smycken”-märket.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se