Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Herrmode

Hos PETER HAHN hittar män med stil allt som kan förväntas av en kompetent modefirma

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar

Upptäck stilfullt herrmode från kända märken

Med stilfullt mode från märken som LACOSTE, PIERRE CARDIN eller BOGNER är män alltid välklädda i vardagen och på jobbet. Med olika stilar och snitt hittar var och en något som passar, oberoende av storlek och figur. Och samtidigt kan du understryka din egen personlighet.

Hur kan jag klä mig för fritiden, kontoret eller festliga tillfällen?

Jeans kombinerat med T-shirt eller pikétröja och sneakers är ledigt sportigt. Och som ytterplagg bär modemedvetna män skinnjackor i bikerstil. Till de sportigt eleganta herrkläderna hör även chinos, tröjor av kashmir och lediga parkas. Herrmodet för fritid och sport övertygar dessutom med sin funktionalitet: Andningsaktiva funktionsjackor och västar till exempel från BOGNER är allroundplagg för varje årstid.

Som business-outfits passar exempelvis byxor av ren ny ull och klassiska skjortor. En kostym passar också för affärsmöten eller festliga tillfällen. Här är det accessoarerna som gör den lilla men subtila skillnaden: Till affärsmötet passar en slips bäst medan du kan använda fluga och näsduk för bröstfickan till en fest.

Hur hittar jag rätt storlek för mig?

För att du ska välja rätt storlek och ett perfekt snitt måste du veta dina mått. Hur du mäter visar vi under Måttabeller, Herrmode och i storlekstabellen på varje artikelsida.

Vilka herrmodemärken finns hos PETER HAHN?

Vårt stora urval av egna märken, kända märken och berömda designermärken lämnar inte mycket övrigt att önska. Från ALBERTO till OLYMP – här finns något för alla. En översikt över alla märken som vi säljer finns under Våra märken från A till Ö.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se