Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Include

Include

Med passion och entusiasm skapar INCLUDES designer underbart mjuka gosefavoriter av dyrbar, ädel ull som vi bara låter noggrant utvalda ateljéer bearbeta.

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 från 3 »

Sidan

Sidan 1 av 3

INCLUDE – lyxig kashmir för dagliga mysstunder

include
Gosefavoriter av härligt mjuk stickning

Modet från INCLUDE är väldigt mjukt och gosigt. Och dessutom ädelt och avskalat, samtidigt som det är moderiktigt. Helt rätt för anspråksfulla, livsstilsorienterade kvinnor som du, som vet sitt värde, älskar lite lyx och inte följer varje trend utan i stället utvecklar sin egen. Det är stil! Liksom de ledigt eleganta INCLUDE-kreationerna som ibland även lierar sig med glänsande tyger.

include include
Moderna former, underbara färger

Den som en gång har upplevt den gosigt mjuka känslan av kashmir mot huden vill ha den hela tiden. Undra på det: världens mest exklusiva naturfibrer har inte bara en hög gosfaktor, värmer när det är kallt och svalkar skönt på sommaren utan de ger även varje outfit lite lyx. Lyx som du älskar och som INCLUDE ger dig: ledig och elegant, stilfull och exklusiv, hudsmickrande och passande för varje tillfälle. Och med en hög må bra-faktor. Det beror inte bara på materialet utan även på snittet. Snittet hos INCLUDE är alltid modernt, men med ett visst understatement. Det passar dig!

include

Lyxig ädelull med gosig känsla möter färgmångfald – från skirt pudrig till skrikig. I INCLUDE-sortimentet finns inte bara alla färger, kollektionen innehåller även en del stickat: stickade tröjor, byxor, kjolar, klänningar och västar. Där hittar du säkert något. Den ädla gosestickningen finns för övrigt i storlek 36 till 48.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se