Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Inkadoro

Inkadoro

Det exklusiva märket INKADORO står för det spännande mötet mellan traditionell sydamerikansk hantverkskunskap och modern design.

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

INKADORO – fascinerande mode som förenar tradition och trend

INKADORO. Det är det spännande mötet mellan traditionell hantverkskonst från Sydamerika och modern, tidsenlig design. Namnet INKADORO är inte heller valt av en slump – under inkatiden var alpackaullen nämligen en statussymbol som var förbehållen kungen.
Det som var värdefullt redan då har inte tappat sin attraktionskraft idag heller. Därför tillverkar INKADORO än idag små stickade konstverk av silkig alpackaull. Men även finaste naturmaterial som merinoull eller bomull förädlas till INKADOROS tröjor, caper, koftor och västar.

Inkadoro
Tillverkat i små konstmanufakturer i Sydamerika.

Genom det mode du väljer visar du gärna att du tänker självständigt. Du älskar naturen. Din stil är din egen och du gillar inte att sorteras in i ett fack. Hos INKADORO gillar du framför allt att de använder exklusiva, naturliga material.
För dig är den dyrbara alpackaullen inte som för inkafolket en statussymbol, det är ditt sätt att uttrycka din gemenskap med naturen. I INKADORO känner du dig förstådd. Blandningen av mörka grundfärger och intensiva, varma accentfärger speglar din kreativa själ. Den underbara nya kollektionen finns bara i INKADOROS webbutik.

Inkadoro Inkadoro
Traditionell hantverkskonst i modern tolkning. Högsta kvalitet för dig – det är Inkadoro.

Tröjor, caper, västar eller koftor från INKADORO är verkligen små stickade konstverk. Varje INKADORO-kollektion innehåller både traditionella inkamönster med konstfärdiga intarsior och jacquard och moderna tolkningar av detta återupplivade konsthantverk.
De hantverksmässigt tillverkade modellerna produceras oftast på plats i små manufakturer och skickas sedan från Sydamerika till Europa där INKADORO blir mer och mer populärt.

Inkadoro

Nu finns även toppar, blusar och andra plagg att ha under av linne eller bomull i INKADORO-kollektionen. Plaggen matchar den stickade kollektionen perfekt, i färg och stil.
Då får du ett ännu större urval av spännande, exklusivt och hållbart mode hos INKADORO.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se