Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

LIEBLINGSSTÜCK

Lieblingsstück
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

LIEBLINGSSTÜCK – hitta dina favoriter

Märket från Bayern i Tyskland betyder bokstavligen Älsklingsplagg och har specialiserat sig på att producera raffinerat men samtidigt exklusivt mode för modemedvetna kvinnor. Märket är framför allt känt för sina stickade plagg och blusar, men kollektionerna rymmer även klänningar, jackor, toppar och underbara scarfar. Naturliga designer och feminina men samtidigt bekväma snitt för en skön, avkopplande känsla kännetecknar modet från LIEBLINGSSTÜCK. En annan typisk detalj hos modet från LIEBLINGSSTÜCK är färgglada designer, milda pastellnyanser och färggranna print och mönster som utstrålar ledig, lekfull kvinnlighet. Men naturligtvis har även dämpade toner som svart och beige en ständig plats hos LIEBLINGSSTÜCK, precis som stilrena basmodeller och iögonfallande nyckelplagg, extravaganta favoriter och vardagskläder. Med andra ord ”lovely knit & womenswear”. LIEBLINGSSTÜCK fokuserar dock inte bara på utseendet, utan också på kvalitet och hållbarhet. Rättvisemärkt är en självklarhet och merparten av kollektionerna är tillverkade i förstklassig bomull och andra utvalda material. På så sätt blir dina nya älsklingsplagg också ett långvarigt sällskap.

Lieblingsstück Lieblingsstück

Höga krav
Modemärkets namn utgör också dess hjärta: Designerna bakom märket har gjort det till sin uppgift att imponera på modemedvetna kvinnor med trendiga kläder som snabbt övertar rollen som garderobens självklara älsklingsplagg för alla dagar. Kreatörerna hämtar inspiration i fascinerande mode från trendmetropoler som Paris, London eller New York, men glömmer aldrig sina rötter. Därför rymmer varje kollektion från LIEBLINGSSTÜCK också en rejäl nypa folklore inspirerad av Bayern. LIEBLINGSSTÜCK: grundare brinner dock inte bara för vackert mode, utan också för människorna bakom märket: I produktionen lägger modemärket stor vikt vid rättvisa arbetsförhållanden och förlitar sig uteslutande på affärspartner inom Europa.

Historia
Det unga, spännande modemärket grundades 2010 i Bayern i Tyskland. Men redan idag, tio år senare, kan man se tillbaka på stora framgångar. Modemärket har sitt säte vid sjön Chiemsee och förtrollar inte bara invånarna i södra Tyskland, utan är också på god väg att erövra världens modemarknader.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se