Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Looxent

Looxent

Looxent är kul mode: de aktuella basplaggen och nyckelplaggen kan kombineras i ständigt nya looks till en individuell stil.

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

LOOXENT – mode för stilmedvetna kvinnor med uttalad livsglädje

Den sportigt moderna kollektionen från LOOXENT är helrätt för en dynamisk kvinna som du. Du smittar lätt andra med din livsglädje och den livsglädjen återspeglas i ditt klädval. Med LOOXENT kan du mixa som du vill: sportigt med elegant, high fashion med basics. För där ligger LOOXENTS styrka – alla modeller kan kombineras med varandra.

Looxent
Märket med stor passion för de senaste trenderna.

Gillar du att experimentera, prova nya saker i livet och är öppen och har lätt att få kontakt med andra? Då kommer du att älska LOOXENT. För med LOOXENT kan du uttrycka din livsstil. Mode från LOOXENT är lika färgglatt och rörligt som livet självt – därför passar det dig perfekt. Kavajerna och blusarna, byxorna och kjolarna, jackorna och kapporna är lätta att kombinera med varandra. Du behöver bara bestämma vilken LOOXENT-look du vill bära idag. Med de färg- och stilmatchade accessoarerna i LOOXENT-kollektionen kan du sätta ett utropstecken. De kan bara beställas här i LOOXENTS webbutik.

Looxent Looxent
En passande outfit för varje tid och varje tillfälle!

LOOXENT skämmer bort dig med naturfibrer av hög kvalitet – tänk bomull, silke, ren ny ull eller böljande viskos – och överraskar även med innovativa, nästan högteknologiska material. LOOXENT är mode med fingret på tidens puls. Linjerna är kroppsnära och övertygar med sin perfekta passform. Designen med kraftiga färger skiljer sig från mängden och understryker dessutom din positiva inställning.

Looxent
Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se