Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Mac

MAC
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

MAC: Jeans och byxor med perfekt passform

I över 40 år har MAC tillverkat jeans och byxor av högsta kvalitet. Det tyska företaget lägger stor vikt vid välskurna snitt och perfekt passform. Med exklusiv bearbetning och många olika modeller kan MAC erbjuda jeans som framhäver varje figur: Kurvor betonas på rätt sätt och figurens utsvävningar döljs diskret. Jeans och byxor från MAC rymmer allt från tidlösa klassiker till trendriktiga nyckelplagg – dessutom är de lätta att matcha och passar varje stil. Tack vare det stora utbudet av både klassiska och moderna byxor är det enkelt att hitta ett par MAC-jeans som passar just dig.
Jeansen från MAC blir ett oumbärligt allroundplagg för alla tillfällen. Exklusiva material ger lång hållbarhet och den noggranna passformen gör att byxorna sitter extra skönt. Dessutom utgår MAC från aktuella trender: Moderiktiga längder, färger och spännande färger återfinns i varje kollektion, liksom klassiska och tidlösa jeans. Och när du väl har hittat den passform som fungerar bäst för dig vill du aldrig mer leva utan jeans och byxor från MAC. Att priset dessutom är fantastiskt med tanke på kvaliteten gör MAC till byxor som får dig att må bra från topp till tå – och hela dagen lång.

MAC MAC

För MAC spelar hållbarhet en viktig roll och är en central del i företagsfilosofin. I allt från produktion till leverans visar MAC stor respekt för både människa och miljö. Genom att använda innovativ teknik lyckas MAC tillverka jeans och byxor med hållbara metoder. Man har till exempel kunnat minska användningen av vatten, energi och kemikalier markant i såväl produktion som tvätteri. MAC-jeans tillverkas av ledande producenter i Tyskland och övriga Europa, vilket bidrar till korta transportvägar och skonar miljön.
När det gäller hållbara jeans nöjer sig MAC dock inte med den här miljöinsatsen: MAC-jeans levereras klimatneutralt i certifierade förpackningar. MAC:s företagsbyggnader består av naturliga material och de gröna omgivningarna är ett riktigt naturparadis. De vildvuxna ängarna gränsar mot naturen och är hem för en rad fågelarter, samtidigt som gott om smådjur, insekter och till och med 20 bikupor har hittat en fristad här.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se