Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Marc Cain

Betty Barclay
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

MARC CAIN: Extravagant mode för anspråksfulla kvinnor

MARC CAIN grundades av Helmut Schlotterer i italienska Carpi år 1973. I dag har företaget sitt huvudkontor i Bodelshausen i Tyskland. Märket förenar raffinerat estetiska och konstnärliga inslag med naturlig ledighet. Dess anspråk är extraordinärt mode som samtidigt exakt speglar bärarens personlighet. På så sätt skapas designerplagg för moderna, självsäkra kvinnor som älskar mode och gärna leker med det. Oemotståndligt och typiskt egen.
Med enastående stickdesigns erövrade MARC CAIN gräddan av exklusiva damytterplagg av yppersta klass. Och märket har behållit sin kärlek till stickade kreationer. MARC CAIN imponerar också med lysande färger och ovanliga mönster. Leoprinten återkommer i varje kollektion. Det tyska modemärket är med andra ord en sann allkonstnär.
Modet från MARC CAIN är framför allt en sak – användbart Märket lyckas därmed med en svår, estetisk balans: Om snitten är klassiska är materialet trendigt, om printen är iögonfallande är färgen återhållsam. Genom att kombinera sådana motsägelser skapas den typiska MARC CAIN-looken: Motsatser bildar tillsammans en unik och harmonisk helhetsbild. Bekväm passform är en självklarhet. Alla tyger, såväl väv som trikå och stickat, kommer direkt från Italien. Av dessa förstklassiga och noggrant kontrollerade material skapas hållbara favoritplagg för sköna dagar.

MARC CAIN MARC CAIN

Hållbarhet och ansvarsfullt företagande har varit en central del från dag ett. MARC CAIN producerar 90 procent av alla artiklar i Europa. Sista handen vid förädlingen av tygerna läggs sedan i Tyskland. På så sätt uppstår den kvalitet som MARC CAIN är berömt för, tillsammans med bekväm passform. På huvudkontoret i Bodelshausen står företagets egna, toppmoderna stickmaskiner som möjliggör den här speciella kvalitetskontrollen.
Även ”100% Made in Germany”-serien tillverkas helt och hållet på företagets eget stickeri. Stickmaskinerna räknas till Europas modernaste och ger MARC CAIN möjlighet att testa och leka med aktuella trender. Nya designs kan här provas direkt och omsättas i praktiken. Modet från MARC CAIN tar med andra ord utgångspunkt inte bara från tidens, utan också samhällets, trender.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se