Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Margittes

Margittes
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

MARGITTES – för alla kvinnor och alla årstider

Varierat, raffinerat och lika användbart året om – så kan man beskriva modet från MARGITTES. Kvinnan bakom märket är Margitte Schweden, en fantastisk designer som med stor passion och kreativ ådra designar ledigt dammode från kvinnor för kvinnor. För alla kvinnor, ska tilläggas, för stilen i MARGITTES är inte avsedd för en viss typ av kvinna, utan lägger stor vikt vid att lyfta fram varje användares individualitet och personlighet. Och det är precis det som återspeglas i kreationerna från MARGITTES – en enorm kärlek till snitt, former, mönster och applikationer. Modet från MARGITTES kännetecknas av en tidlös stil som fångar upp nya trender och djärvt kombinerar dem med konventionella modeidéer. På så sätt uppstår gång på gång följsamma kollektioner som övertygar och imponerar på kvinnor.

Margittes Margittes

Kreativ mångfald
Ursprungligen inleddes historien för MARGITTES med design av exklusiva damtoppar och de står än i dag i fokus för de olika kollektionerna. Men modet och utbudet utvecklas ständigt. Idag erbjuder MARGITTES kort och gott en enorm mångfald. Allt från businessoutfits till sportiga klädesplagg och exklusivt aftonmode. Från toppar och tunikor till koftor och jackor. Förutom storslagna print och naturliga färger är också den exklusiva bearbetningen och ett noggrant urval av utsökta material ett signum för märket.

Fantasifulla färger
Färgpaletten hos MARGITTES är otroligt mångfacetterad. Den sträcker sig över hela den naturliga färgskalan via vitt och svart, grått, blått, beige, malva och mullvad som lekfullt kontrasterar och kompletterar varandra. Lägg därtill strass, nitar, spets, tryck, detaljrika applikationer, storslagna ornament och mycket mer – hos Margittes har fantasin inga gränser. Modet från Margittes är ständigt uppdaterat! Förutom färger och detaljer spelar naturligtvis också mångfalden av former och mönster en viktig roll. Allt förenas med ledig hand till kreativa kompositioner. Mode, helt enkelt.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se