Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Mayfair by Peter Hahn

Mayfair by Peter Hahn
Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

MAYFAIR by PETER HAHN – mångfacetterat älsklingsmode

Modemångfald – det är MAYFAIR by PETER HAHN. Märket erbjuder anspråksfulla kvinnor mode med tidlös finess för alla tillfällen och en garanterad känsla av att alltid vara perfekt klädd. Till en bjudning hos goda vänner, släktkalas, teater- eller restaurangbesök, shoppingrunda eller en storstadsweekend – eller varför inte en mysig eftermiddag i hemmets lugna vrå: MAYFAIR har garanterat mode för allt som står på schemat idag.

Mayfair by Peter Hahn

Upptäck dig själv på nytt
Förfinad passform som framhäver varje figur, förstklassiga material och noggrann bearbetning ser till att modemedvetna kvinnor alltid trivs i MAYFAIR by PETER HAHN. Det kanske också handlar om hur lätt det är att kombinera och styla plaggen, deras klassiska och tidlösa design eller mångfalden av färger och mönster som passar perfekt tillsammans och varje säsong kompletteras med nya, fräscha modeller. Med MAYFAIR by PETER HAHN har kvinnor alltid möjlighet att upptäcka sig själva på nytt – eller framhäva sin bästa sida. Ena dagen klassiskt och enfärgat, nästa storslaget med fascinerande print, och nästa igen romantiskt kvinnligt – livet har så många (moderiktiga) facetter!

Mayfair by Peter Hahn Mayfair by Peter Hahn

Oemotståndligt omväxlande
Mode att bära ute och inne, över och under, dag och natt ... MAYFAIR by PETER HAHN erbjuder otroligt många varianter av vardagssnyggt mode till övertygande pris: Klassiska tröjor med rundad hals eller V-ringning, förtrollande luftiga och romantiska jerseyklänningar, damiga jumperset med charmerande print i exklusivt garn, eller en bekväm, stickad kjol med resårlinning, eleganta eller sportiga koftor i många modeller och ärmlängder, lätta, luftiga och tjusiga blusar, exempelvis i bäckebölja, chica byxor i flera passformer och längder, kavajer, ovanliga accessoarer och mycket mer – MAYFAIR by PETER HAHN är ett märke med oändliga möjligheter. Unna dig en outfit som känns helt rätt.

Mayfair by Peter Hahn
Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se