Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

MYBC

MYBC
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 6 »

Sidan

Sidan 1 av 6

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 6 »

Sidan

Sidan 1 av 6

MYBC – ungdomligt och spontant, precis som du

MYBC står för ”My Beautiful Collection” och är ett ungdomligt märke för aktiva, spontana och trendsäkra kvinnor med känsla för stil och individualitet. För kvinnor som uppskattar hög kvalitet och gärna framhäver sin personlighet med trendiga nyckelplagg för att skapa en individuell look.

Kärlek till det autentiska
Modet från MYBC hämtar inspiration från storstädernas flärd och självsäkerhet och kärleken till mode: Utsökta tyger i förstklassig kvalitet, bästa bearbetning, utvalda och behagliga material, ledigt kvinnlig passform, klassiska snitt och kärleksfulla detaljer kännetecknar de exklusiva plaggen som enkelt kan kombineras och matchas med varandra. Personlighet och passion, perfektion och professionalism förenas till kollektioner som står på egna ben – och som blixtsnabbt omsätts i individuella och ständigt nya looks.

MYBC

Vardagsglamour
Nya modeller, trendiga tryck, coola detaljer – MYBC utgår från modemetropolernas trender och utlovar därmed alltid en känsla av glamour genom känsla för detaljer, raffinerade och sportigt kvinnliga looks samt trendig elegans. Toppar, sweatshirts och joggingbyxor, stickade klänningar och jerseyklänningar, blusar och blustoppar, jeans, byxor och bermudas, kappor och dunvästar – MYBC övertygar med omfattande och omväxlande kollektioner till oslagbart pris.

MYBC MYBC

Självständighet och kompetens
MYBC står för en helt egen och självständig stil, en positiv livskänsla och individuell design som rymmer alla facetter. Lägg därtill omfattande modekompetens: Det gäller allt från valet och produktionen av exklusiva material till den snabba marknadsföringen av de senaste trenderna. För att inte tala om företagets engagerade arbete för rättvisa villkor och hållbarhet, något som blir allt viktigare i dagens modebransch.

MYBC
Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se