Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Cotton since 1901 – Made in Germany

Framtid med tradition.

I dag finns det bara en handfull bomullsspinnerier kvar i hela Europa. Ett av dem är Spinnerei Otto i Dietenheim i Tyskland. Ända sedan 1901 spinner man här bomull med stolthet och stor respekt för miljö och lokalbefolkning. Teknisk innovationskraft hand i hand med drygt hundraårig hantverkaranda utgör grunden för garn och tråd av förstklassig kvalitet. Men inte ens den mest fantastiska maskin kan mäta sig med mänskliga erfarenheter. Kännbar kvalitet börjar redan med det omsorgsfulla valet av material.

Bomull som berör dig.

Cotton since 1901 – bomull är en utsökt naturfiber – handplockad. Det krävs experter för att hitta förstklassig kvalitet. Bröderna Otto vårdar därför kontakterna med de bästa leverantörerna redan från början och har utvecklat fingertoppskänsla för kvalitet och tillförlitlighet. Samspelet mellan exklusiv bomull, sofistikerade spinnmaskiner och miljövänlig färgning ligger bakom textiliernas unikt mjuka känsla mot huden. En riktig skatt i garderoben som du väljer först av alla plagg och får glädje av under lång tid framöver.

En skön känsla inifrån och ut.

Cotton since 1901 står också för ansvarsfullt företagande – korta transportvägar, miljövänlig odling med effektiva bevattningsmetoder, rättvisa partnerskap och uppfyllelse av sociala standarder. Den hållbara produktionen av garn är strikt kontrollerad av oberoende institut och externa arbetsrättsorganisationer. Därför kan du lita på att ditt nya älsklingsplagg ger en skön känsla inifrån och ut.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se