Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Paul Green

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

PAUL GREEN – gå som på små moln

PAUL GREEN är en av Tysklands ledande damskomärken. Företaget startade 1988 i München och har idag sitt säte i Mattsee utanför Salzburg i Österrike. Än idag tas varje sko fram här och tillverkas med största noggrannhet uteslutande i Europa. Skorna från PAUL GREEN kännetecknas av sin unika passform och sin unika stil. När du bär dem upplever du en unik, upplyftande känsla – den omisskännliga PAUL GREEN-effekten.
Damskor från PAUL GREEN är inte bara helt moderiktiga utan dessutom väldigt bekväma att bära. Det stora sortimentet av sandaler, sneakers, snörskor, högklackat, ballerinaskor, pumps, skor med öppna tår, stövletter och stövlar tillverkas för hand av utsökta råvaror. I första hand används fina skinnsorter som nubuck eller nappa som inte bara är följsamma utan även robusta. Varje par är unikt. Skor från PAUL GREEN är som gjorda för att bli favoritskor. Inte bara för en säsong utan för hela livet.

PAUL GREEN PAUL GREEN

De är vad de heter: ända sedan företaget startades 1988 har en respektfull hantering av naturen och vår miljö varit viktigt för PAUL GREEN. Företaget var det första skomärket som fick den gröna märkningen från kontroll- och forskningsinstitutet Pirmasens (PFI). Märkningen ges för PAUL GREENS sociala och ekologiska handlande. Skor från PAUL GREEN är inte bara exklusiva, trendiga och unika utan även hållbart producerade. Dem kan du bära med gott samvete. Det är lätt att säga: PAUL GREEN. Mitt livs skor.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se