Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Premium Pima Cotton

Den speciella bomullen

Pima-bomull är något väldigt speciellt – underbart mjuk och väldigt hållbar. Det är de ovanligt långa bomullsfibrerna som gör det. De gör tyget motståndskraftigt och ger en väldigt len känsla mot huden.

Ekologisk och hållbar

Miljövänligt och hållbart - det är så vår Premium Pima Cotton odlas och förädlas till garn. Bakom det finns ett genomtänkt och innovativt koncept: Det börjar med att fröna inte är genmanipulerade och fortsätter med odlingen där flera miljövänliga metoder används. Bevattningen av bomullsplantorna planeras med teknisk precision och sköts droppvis med renat vatten. Jämfört med konventionell odling minskar detta förfarande mängden förbrukat vatten med upp till 80%. Dessutom är mängden kemisk gödning kraftigt reducerad vilket gör att upp till 50% mindre gödning hamnar på bomullsfältet.

Vårt utvalda Premium Pima Cotton-garn kommer från vårt specialspinneri i Grekland. Där är man noga med en effektiv energianvändning vid tillverkningen av bomullen.
På så sätt skapas den speciella Premium Pima Cotton som på ett underbart sätt förenar kvalitet och hållbarhet. Bra för huden och bra för miljön.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se