Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Raffaello Rossi

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

RAFFAELLO ROSSI – That’s Family Business

Allt började när Ralf Schellenberger, sonen till en beklädnadstekniker, fattade beslutet att ta över föräldrarnas företag. Han var fascinerad av textilbranschen och i Brigitte Schellenberger, som han hade lärt känna under utbildningen till beklädnadstekniker, hittade han rätt partner för att 1996 lansera märket RAFFAELLO ROSSI – som står för dambyxor i premiumsegmentet, med perfekt passform och högsta kvalitet. RAFFAELLO ROSSIS märkesmission är konsekvent, anspråksfull och hållbar: italiensk stil och aktuella trender möter högsta fackkompetens och utmärkt tillverkning.
RAFFAELLO ROSSI står för kreativa tryck och välgjorda denimtvättningar, inspirerade av estetiken från olika kulturer. Asientryck med inspiration från Fjärran Östern, lysande färgtryck, generösa ornament och blom- och djurtryck visar märkets optiska mångfald. Byxor och jeans från RAFFAELLO ROSSI övertygar med förstklassiga snitt och sitter både skönt och perfekt. Det är de innovativa och högelastiska kvalitetstygerna från Italien som gör det. Det gör att varje kvinna kan hitta ett par passande och sköna byxor för varje stil och varje tillfälle.

Raffaello Rossi Raffaello Rossi

RAFFAELLO ROSSIS byxor och jeans tillverkas i Europa. Det är en garanti för korta transportvägar, rättvisa löner och höga sociala standarder. Dessutom satsar företaget på ekologisk bomull och hållbar viskos från EKOVERO™ LENZING™. För att kompensera för sitt ekologiska fotavtryck stöder RAFFAELLO ROSSI skogsplanteringsprogram och främjar anläggning av icke industriella fruktodlingar. Ansvar, ärlighet, utveckling, framgång, högaktning och hållbarhet – det är märket RAFFAELLO ROSSIS värden. Och det märks i varje par byxor. Upptäck den utmärkta kvaliteten och passformen för byxor som man blir glad av.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se