Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Recycled Materials

recycled_materials

För oss har en ansvarsfull hantering av jordens resurser högsta prioritet. Vi tycker att det är väldigt viktigt att ta hand om vår miljö, från utvinning av råvaror till det färdiga modet. Det är något vi arbetar för varje dag.

Den här produkten är försedd med vår egenutvecklade märkning ”Recycled Materials”, eftersom den ger ett viktigt bidrag till skyddet av vår miljö – av följande skäl:

Gammalt blir nytt: vårt bidrag till den cirkulära ekonomin

En intelligent användning av produktionsöverskott och återanvändning av material (recycling och upcycling) sparar resurser och blir viktiga miljöskyddsåtgärder.

I våra ”recycled materials” återanvänds material, till exempel återvunnen polyester som utvinns med ett speciellt förfarande ur bland annat gamla PET-flaskor. Eller återvunnen nylon tillverkad av exempelvis gamla fisknät. Vi använder även produktionsöverskott som annars skulle ha destruerats för att tillverka nya, ofta unika artiklar.

På det sättet ger vi materialen ett nytt liv och sparar energi, råvaror och vatten. Det är bra för miljön och bra för oss alla.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se