Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Riani

Riani
Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 från 2 »

Sidan

Sidan 1 av 2

RIANI

”Love who you are – be a Rianista”. Så lyder RIANI:s motto. Det tyska modemärket vänder sig till anspråksfulla kvinnor som vill få möjlighet att uttrycka sin personlighet. Ingen kan missta sig på RIANI-stilen: Rena linjer, vardagselegans, uttrycksfullhet och en smula sinnlighet ger modet både suveränitet och självständighet. Kollektionerna från RIANI präglas av enorm mångfald: Med stilsäkra vardagskläder, raka linjer och samtidigt extravaganta businessoutfits, sportiga looks och elegant fest- och aftonmode erbjuder märket egentligen allt som dagens modemedvetna behöver för att vara rätt klädda för tillfället. Hos RIANI hittar du till exempel kavajer, blusar och toppar som är allt från allroundplagg till glamorösa utsvävningar, ljuvliga kashmirplagg från koftor till tröjor, byxor till kontoret eller när du är ledig och självklart kjolar och klänningar med stilsäker siluett och mycket mer. Enskilda plagg och kollektioner kan vara ytterst olika, men kan ändå enkelt matchas på många sätt och vis. Tack vare perfekt passform, uttrycksfulla och lekfulla accenter och ständigt närvarande känsla för detaljerna. Även valet av tyger är ett signum. RIANI arbetar med ett antal ovanliga och förstklassiga material som uteslutande tillverkas i Europa och ofta exklusivt för RIANI. Det gäller allt från ekologisk bomull till skinn, kashmir, utsökt silke och Lyocell.

Riani Riani

Hållbart och rättvisemärkt
Den hållbara, miljövänliga och rättvisa produktionen av kollektionerna spelar extra stor roll för RIANI. Ett exempel på detta är ”Loyal Partner”-konceptet som RIANI använder för att vårda sina långvariga partnerskap. RIANI har förbundit sig att uteslutande köpa in mulesingfri merinoull och många av märkets plagg är dessutom GOTS-certifierade. Även användningen av återvunna material – till exempel bomull eller polyester – utvecklas löpande för att värna om miljön.

Framgång sedan 1978
Med sin stora kärlek till material och tyger lade Jürgen Buckenmaier 1978 grunden till märket RIANI, som än idag imponerar på modevärlden med anspråksfullhet och fingertoppskänsla. Ovanlig design med raka linjer, trendigt och klassiskt, rättvisemärkt och miljövänligt, italiensk elegans producerad i Tyskland – det är märkets centrala värden igår, idag och i morgon.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se