Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Schiesser

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Exklusiva underkläder från SCHIESSER

Märket SCHIESSER har i över 135 år stått för exklusiva underkläder i dam, herr och barn. Hållbar kvalitet uppnås genom att ställa höga krav på både material och bearbetning. Traditionellt hantverk går hand i hand med innovation för att skapa allt från klassiskt bländvita underkläder till funktionella high-tech-material till sport och fritid. Eftersom underkläder bärs direkt mot huden går det inte att kompromissa om bekvämligheten.

Europeisk tradition erövrar världen

Jacques Schiesser lade grundstenen till märket så tidigt som 1875. Fabrikanten från Schweiz inledde sin verksamma bana med att tillverka trikåtyger tillsammans med sin hustru. Till att börja med användes nio rundstickningsstolar, men företaget växte väldigt snabbt. Det första bolagssätet låg vid Bodensee. Men bara några år senare levererades SCHIESSER-varor till inte bara Tyskland och Schweiz, utan även asiatiska samarbetspartner. Företaget drivs än i dag av familjen och har överlevt både kriser och två världskrig. Med uttalad pionjärsanda och beslutsamhet har antalet medarbetare vuxit stadigt.

På 1970-talet kom flera förändringar, bland annat övertagandet av textilfabriker och uppbyggnaden av ett eget tygtryckeri. SCHIESSER:s sortiment omfattar mycket mer än bara klassiska, enfärgade underkläder, även om dessa fortfarande utgör några av märkets mest omtyckta produkter. Företagets historia rymmer även flera lågvattenmärken, bland annat en konkursansökan. Men den slagkraftiga ledningen och en evig tro på kvalitetslöftet har gjort att märket idag går mot nya framgångar och blickar in i framtiden.

En andra hud

Naturmaterial som bomull är ett klassiskt inslag i underkläder, men hos SCHIESSER finns även plats för andra modeller. Second Skin är en populär kollektion som utnyttjar mikrofiberns fördelar på bästa sätt. Bekvämlighet och modern design går hand i hand med en behaglig känsla mot huden. Trosor, linnen och bh:ar, men också strumpor, toppar och längre underkläder har länge ingått i sortimentet. Här hittar du med andra ord basplagg för vardagen, men också mer speciella underkläder. Många uppskattar de enfärgade modellerna i vitt, svart och nude. Men en hel del väljer också mönstrade varianter och starka färger. Tidlösa designer kompletteras med trendiga eller säsongsbetonade plagg.

Hos SCHIESSER lyder komfortformeln för underkläder 95:5. Det står för 95 procent extra följsam och naturlig bomull. De sista fem procenten utgörs av elastan. Den ger viss elasticitet och bidrar till den fina passformen. Intressanta satsningar som Long Life – en kollektion som ska hålla i ännu fler tvättar – får underklädesmärket att stå ut från mängden.

SCHIESSER tillverkar vardagsplaggen som vi bär allra mest, med stor omsorg och känsla för genomtänkt design.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se