Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

SEASON OF STYLE

SEASON OF STYLE

Se fram emot en tid full av mode och självförtroende. Upptäck din personliga stil och återuppfinn dig själv med fantastiska looks och inspirerande trender.

Äntligen är det dags! Denna magiska årstid är upptakten till en tid full av mode, nya impulser och självförtroende. Upptäck din personliga stil och förnya dig med fantastiska statement-looks och inspirerande trender. Ha så kul under THE SEASON OF STYLE!

Click for Style

Tjocka stygn, trendig quiltning, skira spetsar och en touch av glamour. Plus en rad livfulla färger och förföriska mönster. Upptäck säsongens mångsidiga trender nu i vår kampanjvideo.

Vår nya höst-/vinterkollektion

Våga sticka ut och experimentera den här säsongen. Utvalda färgpaletter, trendiga varumärken och massor av utsökta it-pieces i utmärkt kvalitet väntar på att bli upptäckta av dig.

Exklusivt premiummode från MARCEL OSTERTAG

Färgstark, uttrycksfull, individuell! Designern MARCEL OSTERTAG har inte sparat på kreativiteten i sin kollektion som skapats exklusivt för oss. Varje plagg utstrålar ren livsglädje och energi och ger varje outfit det där lilla extra!

MARCEL OSTERTAG x PETER HAHN

Med sin exklusiva kollektion för PETER HAHN har designern MARCEL OSTERTAG lyckats översätta de senaste trenderna till unikt statement-mode i specialmaterial i hippa powerfärger. Låt dig inspireras!

Mönster och tryck: Uttryckligen tillåtet!

Oavsett om det är blommönster, geografiska tryck, klassisk houndstooth eller tryck av vilda djur. Mångfalden av ovanliga mönster och tryck understryker din individualitet och passion.
Våga sticka ut!

50 år med Marc Cain

50 år av kärlek till stickat, kärlek till leo, strävan efter högsta kvalitet och bästa bärkomfort. För jubileumskollektionen har Marc Cain designat speciella leo-höjdpunkter - feminina, extravaganta och ändå bärbara. Visa din modeindividualitet!

Pricken över i:et för varje look

En perfekt outfit står och faller med de rätta accessoarerna. Här hittar du väskor, smycken, scarfs, bälten och mycket mer som ger din outfit den sista touchen. Komplettera din look här!

Säsongens mode-must-have

Inget är så föränderligt och mångsidigt som kavajen. Oavsett om det är ett affärsmöte, en födelsedagsfest, en middagsdejt eller en promenad på stan. Den trendiga enkelknäppta kavajen förhöjer varje outfit. Hitta den perfekta kavajen för dig nu!

Bli din egen BOSS!

Hos BOSS möter modern design tidlös elegans, mästerligt hantverk möter högkvalitativa material, perfekt skrädderi möter moderna silhuetter. Upptäck den tidlösa charmen hos BOSS och upplev en touch av lyx i din vardag!

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se