Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Seidensticker

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

SEIDENSTICKER – märket med den svarta rosen

Under mer än 100 år har SEIDENSTICKER varit en av de mest välrenommerade skjort- och blustillverkarna i Europa. Företaget, som startades 1919 i Tyskland och som än idag drivs av familjen, är en riktig institution. Om du söker exklusiva skjortor, blusar och stickade plagg som är eleganta och moderna är SEIDENSTICKER det självklara valet. För det som har gjort SEIDENSTICKER så framgångsrikt, nämligen exklusiv kvalitet, perfekt passform, detaljrika snitt och massor av färger och mönster, märks i varje fiber och varje noggrant arbetad detalj.
Blusar från SEIDENSTICKER har en unik utstrålning som fascinerar. Från den avskalade och lättskötta businessblusen till den moderna och urbant feminina skjortblusen – SEIDENSTICKERS designer har alltid på ett skickligt sätt kombinerat modernitet med klassisk tradition. Modet från SEIDENSTICKER är inte en slav under trenderna. I stället är det ett fint understatement som placerar dem som bär de klassiska plaggen i centrum. I business-sammanhang, till festliga tillfällen eller för sportig elegans på fritiden – blusarna, skjortblusarna och tunikorna från SEIDENSTICKER är alltid ett stilsäkert val.

SEIDENSTICKER SEIDENSTICKER

Socialt och ekologiskt ansvar och samhällsansvar har under mer än 100 år varit både företagets mission och ansvar. Hållbarhet är fast förankrat i företagets strukturer och har varit självklart under generationer. Från år 2023 ska SEIDENSTICKER endast använda ekologisk bomull till sina skjortor och blusar. Andelen återvunnet material ska då ligga på 30 %. Det berör nästan hela kollektionen eftersom de flesta blusarna och skjortorna redan nu tillverkas av ren bomull.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se