Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

The Stylist

The Stylist

Här upptäcker du allt som går att åstadkomma med ett enda plagg, vilka trender som är hetast just nu och hur du kan förnya vårt mode till varje nytt tillfälle och evenemang. Låt oss inspirera dig!

Styling från PETER HAHN. Med kompletta och helt oemotståndliga outfits – självklart i lager för direkt leverans. Trendigt men samtidigt tidlöst, klassiskt men aldrig uttjatat, coolt men ändå föredömligt elegant. Här upptäcker du allt som går att åstadkomma med ett enda plagg, vilka trender som är hetast just nu och hur du kan förnya vårt mode till varje nytt tillfälle och evenemang. Med andra ord: Låt oss inspirera dig!

New Maritime

Bekväma snitt, robusta tyger, tidlösa mönster och dessutom den trogna färgtrion rött/vitt/blått – den marina looken är ett måste varje sommar och hör alltid hemma på din moderiktiga ”baslista”. Det är otroligt användbart, härligt uppfriskande, hjälper dig att utstråla fräschhet även i regn och rusk och visar sig också från en ny sida 2021 – vuxnare, kvinnligare, ledigare.

Let’s think green!

Stilsäkert, bekvämt, mönstrat och härligt färgglatt – och tillverkat i miljövänliga naturfibrer. Våra looks visar hur trendigt ”grönt” kan vara. Det här är färdigstylad fashion och ledig design för kräsna modelejon – som kan användas länge och är uttalat lättmatchat. Kort sagt: rättvis och socialt ansvarsfull produktion av Green Fashion som alla älskar. Nu kan du shoppa med gott samvete!

Pretty Pastels

Nu stundar rosenskimrande tider – åtminstone i modets värld. Skira och pudriga nyanser anger tonen den här sommaren: Babyblått, vanilj och framför allt rosa, som gärna förses med en skiftning av syrenlila. Trendfärgen är en sann tusenkonstnär och passar till nästan alla andra nyanser. Se efter själv hur mångfasetterad den här sockersöta lightversionen kan vara.

Dress up to surprise!

En klänning är en klänning är en klänning? Absolut inte! En klänning är definitivt det mest underbara du kan ha. Den är kvinnligare än alla andra klädesplagg, mångsidigare än det mesta och helt enkelt oemotståndlig med sin figurvänliga form. Den här skjortblusklänningen kan även stylas på djärva och oväntade sätt, helt enligt mottot: Klänningen gör kvinnan – och se resultatet!

Summer of cashmere

Ibland krävs det inte så mycket för ett leende. Det räcker gott med en mjuk och fluffig kashmirtröja. Ja, faktiskt även på sommaren! Det exklusiva garnet svalkar nämligen på ett behagligt sätt. Och de starkt lysande och mättade, gröna nyanserna är helt enkelt oemotståndliga, eller hur? Luftigt linne och iögonfallande djungelprint får dig på bästa sommarhumör – vi lovar!

Blazer Love

Kavaj är ett nyckelplagg som passar i alla sammanhang, bokstavligen kan stylas med allt och förvandlar dagens look till en stilsäker outfit. Elegant eller ledigt, beroende på dagens humör. Det enda du behöver göra är att välja mellan våra figursydda modeller – tidlöst beige eller trendigt långrandig. Båda två trollar fram extra kvinnlig siluett och blir favoriter under lång, lång tid framöver.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se