Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Summer Dreams

Summer Dreams

Låt dig förföras av lättheten och mångsidigheten hos vår nya sommarkollektion och inled den spännande modesommaren med PETER HAHN.

Önskar du också ibland att dina vackraste drömmar kunde slå in? Då ska du låta dig förföras av lättheten och mångsidigheten hos vår nya sommarkollektion och njuta av äkta sommarkänsla. Upptäck ovanligt och självsäkert mode i sagolik tolkning och otroligt användbar design. Förälska dig i starka och pastelliga färger, iögonfallande mönster, förstklassig kvalitet och uppseendeväckande snitt – fyllda av sommarens skönhet.

Summer Moves

Härligt lätt! Böljande, blommigt, quiltat och lager på lager – gärna i oversized-snitt med massor av frihet för benen. Lätt och luftigt är A och O. Välkommen till sommarens trendiga universum, men se upp för den uppskruvade ”Want to Have”-faktorn!

Summer Materials

Modemaskor! Vi vet precis hur vi får ditt modehjärta att klappa. Med plagg som passar till allt, som är fräscha, trendiga och okonstlade, som passar i (nästan) alla handväskor och helst inte skrynklar – och i så fall på ett ”elegant” sätt. Fixa sommarens humörhöjare!

Inspirerande – ovanligt – självsäkert

Upplev äkta sommarkänsla! Vår tv-reklam tar dig med till sagolika platser och bjuder på oväntade modehighlights med allt från knalligt och pastell till blommigt och randigt. Och sedan: Vi ser till att dina drömmar slår in!

Summer Themes

Coola trender! Vi älskar små stilbrott, sommarlätt kashmir, marina inslag och exotiska safaris. Förmodligen du också. Utforska våra stilsäkra statementplagg och hämta inspiration till dina personliga kompositioner.

Summer Patterns

Stickade sensationer! Det gäller inte bara vår folkloreinspirerade ensemble här, utan också vår färgglada parad av ränder och den lättstylade vågen i blått och grönt – vi kan lova att ett och annat modelejon höjer på ögonbrynen! Kreationerna tar förmodligen andan ur dig och ger ett oförglömligt intryck.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se