Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

TRUE STANDARD

Kategorier
Filtrera
Storlek
Färg
Material
Pris
Sortera efter:
Topplistan
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 av 1

Sidan

Sidan 1 av 1

tRUE STANDARD – High Fashion i samklang med natur och miljö

Det går att skapa vackert mode utan att belasta naturen. Den här övertygelsen står i fokus för modemärket tRUE STANDARD. ”True” står för ärlighet, öppenhet och transparens i hela förädlingskedjan. Allt som tRUE STANDARD designar är i största möjliga mån ekologiskt, återvunnet, veganskt eller lokalt producerat (i Europa). Kooperativa samarbeten med alla leverantörer och medarbetare är en garanti för att alla drar åt samma håll – när det gäller hållbar produktion av material, hänsynsfull användning av livsviktiga resurser och skydd av miljö och natur.

tRUE STANDARD

Modemärket har sin hemvist i Bambergs gamla spinneri i södra Tyskland. Här arbetar företagets Creative Director Bernd Keller efter visionen om att förena tidlöst moderna kläder med omsorg om miljö och natur för att kunna efterlämna en oförstörd värld till kommande generationer. tRUE STANDARD vill gärna bidra till att hållbarhet i textilbranschen går från undantag till självklarhet – nomen est omen. Den här framåtblickande visionen, ett konsekvent hållbarhetstänkande och unikt hållbara plagg gör modet från tRUE STANDARD till något alldeles extra.

tRUE STANDARD tRUE STANDARD

Men naturligtvis är det inte bara miljöaspekterna som får looks från tRUE STANDARD att briljera. Tvärtom: Med lekfullhet, estetik och lätthet skapar tRUE STANDARD High Fashion i det förstklassiga segmentet för anspråksfulla kvinnor och kunder. Märket står för bärbara, coola, exklusiva och innovativa kollektioner. Och framför allt för tidlösa och stilrena snitt som tillför modet återhållsam och exakt elegans. I kombination med de exklusiva material som används förvandlas kläderna till äkta älsklingsplagg med utsökt kvalitet och haptik.

tRUE STANDARD

tRUE STANDARD visar att stil och kvalitet kan gå hand i hand med omsorg om naturen. Låt dig imponeras av emotionellt mode som får dig att må bra i både kropp och själ – med gott samvete.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se