Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

Uta Raasch

Uta Raasch

Uta Raaschs mode hämtar inspiration från hela världen. Det är fantasifullt och extravagant – ett mode för självsäkra och stilmedvetna kvinnor.

Kategorier
Filtrera
Sortera efter:
Topplistan
1 2 3 från 6 »

Sidan

Sidan 1 av 6

Vi söker just nu efter passande höjdpunkter för dig
1 2 3 från 6 »

Sidan

Sidan 1 av 6

UTA RAASCH - Upptäck den franska sidan av mode

Mode från UTA RAASCH. Det är tidsenlig elegans, som hämtat från Paris gator. Lekfulla detaljer, raffinerade snitt, variationsrika mönster – från små och diskreta till stora och uppseendeväckande.
Hos Uta Raasch står framför allt klänningar i fokus. Uta Raasch tilltalar därför självsäkra kvinnor som vill uttrycka sin kvinnlighet. Materialkvaliteten är förstklassig – den inte bara känns utan syns – ända in i minsta detalj.

Uta Raasch
Uta Raasch: Mode lika unikt som livet

Det finns många anledningar att välja UTA RAASCH: UTA RAASCH passar lika bra till en fin brunch som på en konferens eller ett lunchmöte. Klänningar, blusar eller koftor från UTA RAASCH kräver kanske ibland lite mer mod, men i gengäld kommer du att belönas med beundrande blickar.
Att bära UTA RAASCH är att trivas med att vara kvinna – i varje (vardags-)situation. Köp din klänning, blus eller accessoar i UTA RAASCHS webbutik. Även storleksutbudet, från 36 till 48, passar för nästan alla kvinnor.

Uta Raasch Uta Raasch
Hos UTA RAASCH är det definitivt tillåtet att märkas

Klänningarna har alltid stått i centrum för UTA RAASCH-kollektionen och till dem finns matchande kavajer, koftor eller boleros. Klänningarnas snitt är figursmickrande, döljer mindre snygga delar av kroppen och visar upp dig på ett fördelaktigt sätt.
UTA RAASCH-kollektionen har ett helt eget formspråk som gör trenderna medvetet kvinnliga. Till kvinnligheten hör även lekfulla detaljer som rosetter, rynkningar, volanger eller draperingar – inte mer än att den exklusiva karaktären bevaras, de blir bara ett sätt att betona den.

Uta Raasch

Naturligtvis hör en elegant handväska eller lackpumps till din UTA RAASCH-outfit. I finaste siden, glänsande sidensatin, böljande jersey eller lyxig kashmir känner du dig allra mest bekväm, för de här materialen står för den livsstil som är du.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se