Handla smartare - med PETER HAHN-appen. Tydlig, enkel, snabb.

Installera

WOOLMARK

Woolmark-loggan är en av världens mest välkända och ansedda textilmärkningar. Den står för förstklassig kvalitet under produktens hela förväntade livscykel. Konsumenter som väljer Woolmark kan vara säkra på att de får en exklusiv produkt som de får glädje av under lång tid.

The Woolmark Company är ett ideellt företag som fungerar som globalt kompetenscentrum för ull och bedriver forskning, utveckling och marknadsföring i produktionskedjor för australiensisk ull världen över.

För att bli Woolmark-certifierade ska produkterna vara tillverkade av ren, ny ull. Återvunnen ull eller ull klippt från döda djur godkänns alltså inte, utan enbart den första ull som klipps från fåren. Ullfibrerna får inte heller genomgå processer eller behandlingar som kan skada dem. Det innebär att ny ull aldrig har några skadade fibrer.

The Woolmark Company kontrollerar löpande produktionen genom att testköpa slutprodukter ute i handeln och se till att endast godkända varor bär märkningen. Som ett led i det här arbetet undersöks bland annat materialets sammansättning, användningsegenskaper, färgäkthet och måttbeständighet, med andra ord om produkten behåller sin passform efter tvätt.

Säker betalning
Med kort eller faktura
FANTASTISK SERVICE
För att du ska bli nöjd
Retur
Kostnadsfritt och enkelt
Kundtjänst
040-13 33 31
PETER HAHN:s kundtjänst
040-13 33 31


Välkommen att ringa vår personliga kundtjänst vardagar 08–18, lördagar 09–15.

Du kan även skicka ett meddelande till
service@peterhahn.se